Минаючи звичне

Архітектура, Дизайн
Чт 26 Квітня

Давайте відходити від придуманих кимось стандартів традицій, втілювати все так, як ми відчуваємо. На певні речі можна дивитися під різним кутом і в будь-якому випадку можна знайти золоту середину – зробити стильно, якщо говорити про творчий процес. А хто сказав, що чорний колір – не стильно? По-моєму цей колір є самим стильним як окремо, так і створює самі топові колірні поєднання.

Якщо брати дитячий сад – то він обов’язково повинен бути яскравим і барвистим, стимулювати і розвивати уяву дітей, створювати позитивний настрій. А що якщо ми вам покажемо все з іншого боку? Подивіться на цей безумовно стильний проект дитячого садка від бюро HIBINOSEKKEI + Youji no Shiro, будівля якого має абсолютно вугільний колір. Будівлі більше 40 років і була потрібна повна реконструкція. Як зовні він абсолютно відрізняється нестандартним фасадом від своїх сусідів, так і всередині вирішили прибрати практично всі перегородки, щоб створити єдиний простір для розваги і навчання дітей.

       

Архітектори та дизайнери даного бюро застосували одне з найстильніших поєднань: чорний колір і світле, тепле дерево. Фасад декорований перфорованими металевими листами, має великі вікна оригінальної форми. Інтер’єр же оформлений фанерними листами теплою, м’якої гами, але досить-таки мінімалістичний, нічого зайвого, шафи та обладнання для навчання вбудовані в стіни. В даному варіанті стимулювання уяви і підвищення настрою буде відбуватися за рахунок ігор, навчання і взаємодії вчителів з маленькими учнями.